RivPolska Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Jak babcia jest krawcową to poproś, żeby Ci marpata uszyła. Edited June 28, 2012 by RivPolska Quote Link to post Share on other sites
champler Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Już lepiej mogłeś OP-1 kupić... Kałacha zarzucić na plecy , ubrać słonia i nikt nie podejdzie ze strachu , nawet na strzelance. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Jak babcia jest krawcową to poproś, żeby Ci marpata uszyła. Zacząłem się zastanawiać jakby wyglądał szaliczek w marpatcie :). Co do flecktarnu, to nie wiem czy tylko mi i moim znajomym się tak darł, ale jak na razie woodland od mil-tec'a sobie o wiele lepiej radzi :P, a podobno to on się strasznie drze. Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Woodland od mil-teca jest uszyty z całkiem mocnego materiału (ten słynny polycotton, który też nie grzeszy oddychalnością), tylko że szwy lubią puszczać. No i kolorystycznie z kontraktem ma niestety niewiele wspólnego, choć można czasem odnieść wrażenie, że lepiej maskuje Swoją drogą, SyncMaster, wytłumacz mi proszę, w jaki sposób twoja babcia przerobi kombinezon chemiczny na oddychający. Naprawdę jestem ciekaw tego magicznego sposobu Edited June 28, 2012 by Graszczur Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 No do robi dziurki :hahaha: a co ty myślałeś :P. Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 (edited) hyhyhy " No do robi dziurki a co ty myślałeś :P. " ciekawe :) Edited June 30, 2012 by Czarex1324 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Flecktarn obrzydliwy?Jeszcze tak miłej w dotyku, oddychającej tkaniny nie widziałem (nie komentować tego! :wink: ) Do tego super kamufluje. Mundur ma działać, a nie ładnie wyglądać, chcesz się przebierać, bądź modelem. Jak włożysz "ten coś chemiczny", wypij dużoooo wody. "Dobrze prawi" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts