sarnuch Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Zwracam się do Was z pytaniem jakie bebechy wyrzucić jako pierwsze i wzmocnić w HK 416 od WE; mam już jakiś pogląd na ten temat ale chciałbym zdać się na Wasze doświadczenie. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Danielo70 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Jak znajdziesz to cylinder. Jeśli chcesz żeby replika była mocniejsza to możesz wymienić lufę na precyzyjną i gumkę. Raczej przy replikach WE typu M4, M16 itp. to radze bardzo dobrze smarować, a szczególnie cały zamek. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 (edited) Na dobry początek wrzuć sobie : -Dysze -Tłok -sprężynę -prowadnicę sprężyny -zębatki -Silnik To jest tylko moje zdanie,a moje doświadczenie jest średnie. Oti mam prośbę. Ogranicz swoją działalność na Forum do czytania, bo jak już piszesz to albo jest to powtarzanie (często głupot) albo jeżeli coś od siebie napiszesz to jest to już totalna bzdura. Arend Edited July 1, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Danielo70 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Na dobry początek wrzuć sobie : -Dysze -Tłok -sprężynę -prowadnicę sprężyny -zębatki -Silnik To jest tylko moje zdanie,a moje doświadczenie jest średnie. Wiesz co chyba radze uważnie przeczytać, ponieważ jest to replika GBB czyli na gaz. Nie przypominam żeby w takich replikach były silniki. Hmm ciekawe Quote Link to post Share on other sites
texwillerxxx Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 (edited) Według moich doświadczeń najszybciej psuje się zestaw spustowy, wiec zacznij od niego. Jest to wersja OB czy CB? Następny czytający inaczej. Edited July 1, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Danielo70 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Według moich doświadczeń najszybciej psuje się zestaw spustowy, wiec zacznij od niego. Jest to wersja OB czy CB? Ludzie ... Quote Link to post Share on other sites
texwillerxxx Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 No tak, nie zauważyłem, przepraszam. Quote Link to post Share on other sites
Danielo70 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Spoko. Trzeba być bardziej uważnym :D Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 W zasadzie na początek to nic. Potem w ramach sypania się sprzęta. (taką radę dostałem kiedy kupiłem GBB WA) I rada się sprawdziła. Wymieniłem wszystko prócz body. Zaglądnij do działu gazowego. Jest tam naprawdę ogrom informacji. Trzeba tylko wycisnąć interesujący Cię soczek;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts