papa97 Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) Witam wszystkich. Mam pytanie czy warto kupić cm.032? Miałem kupować sr25 od PJ ale niestety zmniejszył mi się budżet,. Dodam, jeszcze że, nie mam żadnej repliki i chcę zacząć. Edited July 2, 2012 by papa97 Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Zasięg porównywalny do cm028. Jak dla mnie fajna replika. Miałem jedną taką i nie narzekałem na nią. Wręcz przeciwnie ;) Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Jeśli mało kasy Ci brakuje to wstrzymaj się i kup SR25 . Bardzo dobra i polecana replika Quote Link to post Share on other sites
papa97 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Jeśli mało kasy Ci brakuje to wstrzymaj się i kup SR25 . Bardzo dobra i polecana replika Na wszystko mam 1750zł ale chcę wydać 450zł na colta m1911 od We i na inne pierdoły tzn. plecak, kamizelke, ładowarke, okulary, magazynki itd. ok. 800zł więc na drugą replike zostaje około 500zł. A poza tym musiałbym długo czekać na okazję do "zarobienia" jakiejś kasy, bo urodziny i imieniny były niedawno więc musiałbym prawie rok czekać. Edited July 9, 2012 by papa97 Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Zawsze zacząć warto od repliki głównej. Na co Ci plecak, kamizelka i te inne ustojstwa. Okulary myśle, że do 100zl kupisz, ładowarka też, a reszte sobie odpuść. Magazynki kupuj z czasem, albo kup dwa czy jeden od razu. Quote Link to post Share on other sites
papa97 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Zawsze zacząć warto od repliki głównej. Na co Ci plecak, kamizelka i te inne ustojstwa. Okulary myśle, że do 100zl kupisz, ładowarka też, a reszte sobie odpuść. Magazynki kupuj z czasem, albo kup dwa czy jeden od razu. A coś takiego by się nadało http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/pj-spr-full-metal-long.html + okulary http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152192956-Okulary-X-one-przyciemniane.html ? Edited July 9, 2012 by papa97 Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Na wszystko mam 1750zł ale chcę wydać 450zł na colta m1911 od We i na inne pierdoły tzn. plecak, kamizelke, ładowarke, okulary, magazynki itd. ok. 800zł więc na drugą replike zostaje około 500zł. A poza tym musiałbym długo czekać na okazję do "zarobienia" jakiejś kasy, bo urodziny i imieniny były niedawno więc musiałbym prawie rok czekać. Nie kupuj gaziaka od WE, strata kasy. Quote Link to post Share on other sites
papa97 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Nie kupuj gaziaka od WE, strata kasy. A co z tym Coltem jest nie tak? Pytam bo Zielony jestem:-) Edited July 9, 2012 by papa97 Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Części wykonane są głównie ze znalu, psują się szybko. Lepiej kupić KJW, części są aluminiowe i są bardziej niezawodne. Co do repliki: Nie radzę oszczędzać na podstawowej replice, lepiej wziąć SR25, okulary, kombinezon pod Ghillie i pistolet STTI MK23 (tani w utrzymaniu, niezawodny). Resztę kasy radzę przeznaczyć na tuning. Quote Link to post Share on other sites
Olymp Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Powiem od siebie tak. Chcesz kupić CM.032 ? Kup, tyle mniej jeszcze w kieszeni z 1000 zł na części... Wiem z z własnego przypadku, za nic nie kupuj... Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 bierz SR25 jak masz kase , żałować nie będziesz na pewno. tak jak przedmówca radził , najpierw zajmij się główna repliką ,a potem martw się szpejem i boczniakiem Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 A moze jakis AK od cymy ? :) Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Jeśli chce to przerobić kiedyś na karabin para snajperski to AK cymy wogóle nie ma sensu. Quote Link to post Share on other sites
papa97 Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 (edited) bierz SR25 jak masz kase , żałować nie będziesz na pewno. tak jak przedmówca radził , najpierw zajmij się główna repliką ,a potem martw się szpejem i boczniakiem Podjełem decyzję, zrobię tak jak mi radzicie ale jest jeden '' malutki " problem z tego co widzę to na taiwangunie nie mają już tej Sr-ki więc kieruję do was nowe pytanie czy coś takiego http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/pj16a4.html się nadaję i będzie technicznie do niej podobne lub gdzie można tą Sr-kę jeszcze dostać Edited July 11, 2012 by papa97 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts