Sytek Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Jestem idiotą, czemu ? Chciałem rozebrać replikę gó*** o tym wiedząc. No i doigrałem się, ale do rzeczy. Przy rozbieraniu z gniazda magazynka wypadł plastikowy element w kształcie półokręgu z trzema wypustkami oraz coś co przypomina mi łożysko - mały plastikowy wałek + kawałek plastiku z wgłębieniem w które pasuję wspomniany wałek. Efekt - mogę sobie kręcić pokrętłem od regulacji Hopka ile chcę bez wpływu na dystanser. Co dokładnie się stało i czy oddanie koledze który potrafi rozłożyć i złożyć GB V.2 i 3 wystarczy ? P.S - Sorry za mój nie udany start w dziale dla zielonych, jakby pomyśleć, to serio musiało to wyglądać strasznie chaotycznie. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Kaszpirowski ma dziś wolne, więc napisz najpierw jaka to replika. Quote Link to post Share on other sites
Sytek Posted July 3, 2012 Author Report Share Posted July 3, 2012 Sorry - G36K [JG] Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Wypadły Ci elementy komory HU. Ten półokrągły element to blokada, a reszta to dystanser i docisk dystansera. Quote Link to post Share on other sites
Przypadek Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Pokrętło od regulacji hopka się zsuneło. Włóż je na miejsce i załóż blokadę lufy. Wszystko w temacie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts