Rower Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Wg wieści ze Specshopu, G&G zamierza wypuścić serie eMek GBB.... z body z tworzywa. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553875_426218954089669_951442090_n.jpg Czarno widzę przyszłość G&G :( Quote Link to post Share on other sites
przempy Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 ale robią dobre kulki :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Z tymi karabinkami GBB to jakie w końcu znaczenie ma czy to będzie metal czy tworzywo? I tak i tak nie będzie to działało sensownie więc jeden pies a tak będzie taniej. Quote Link to post Share on other sites
Rower Posted July 3, 2012 Author Report Share Posted July 3, 2012 A tam na dobrych częściach jesteś w stanie wywalić z 10k kulek bez usterki :-) Ale nie podoba mi się za bardzo polityka G&G którzy jakby spoczęli na laurach i na siłę robią plasticzane repliki. Wykorzystując markę którą kiedyś zdobyli. Nigdy nie narzekał na G&G miałem dwie ich repliki, gr16 i m14 veteran. Kumpel ma top-techa i są naprawdę dobre, ale ostatnio G&G, kojarzy mi się tylko z sportline, eco version, combat machine ;/ A myślę, że ludzie kupujący GBBR liczą na większy realizm aniżeli AEG, realne 1:1, obsługa jak w palnej i dobre materiały, dlatego mi to średnio podchodzi i pewnie będą znowu reklamować to jako "najlepszą alternatywę dla tanich chińskich GBBR" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts