4Fiter Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Cześć mam do was pytanko właśnie przyszedł mi mój nowy ciras maritime. I nie mam pojęcia jak wyregulować o to ten pas : http://imageshack.us/photo/my-images/405/dscf2838u.jpg/ . Ten co zapinam na początku z tą "gumą" idzie ok ale ten jest conamniej o 10 cm na mnie za duży mimo tego , że do szczupłych nie na leżę . Proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Kombinowałem jeszcze ale nie doszedłem do porozumienia z tą kamizelką o.O. Może ktoś ma jakiś pomysł . Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Odpinałeś z tyłu tą "klapkę" dolną co jest na środku kamizelki? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Pod tylną klapą są paski z oczkami, przez które przeplata się linkę stalową. Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Dobra dzięki dużo z tym zachodu ale wyregulowałem :) Do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts