Kermit512 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Witam, Tak jak w temacie. Ewentualnie prosiłbym o podanie jakiś innych dobrych gazów i linków do nich. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Green gas jak każdy inny.U mnie się dobrze sprawuje. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Beznadzieja. Szybko marznie mag i replika się krztusi i syfonuje nawet w 20 stopniach. Na gazach innych działa ok. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Beznadzieja. Szybko marznie mag i replika się krztusi i syfonuje nawet w 20 stopniach. Na gazach innych działa ok. Nie zauważyłem tego zjawiska na moich dwóch klamkach,a były używane w kwietniu,gdzie temperatury sięgały ~10 stopni.Klamki działały na gazie We lepiej niż na tym Protech coś tam. Edited July 7, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 U mnie WE gaz dobrze się sprawował, na jednym nabiciu strzelało się tyle ile przewidział producent repliki. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ten gaz jest jak każdy inny. Inne warte uwagi: Guarder Powerful GAS, Toy jack Power GreenGas Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts