Almucard Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 (edited) Zastanawiam się nad kupnem taniej repliki pistoletu gazowego. W grę wchodzą dwa modele STTI: GG104 i GGH-9502. Przykładowe linki: http://allegro.pl/beretta-m92f-stti-na-green-gas-gg104-300-fps-i2457429431.html http://allegro.pl/beretta-m92f-stti-na-green-gas-promocja-i2470373298.html Jeden z nich ma stały zamek (GG104) drugi ruchomy (GGH-9502). Ponieważ żaden nie ma Blow-back to zastanawiam się o co chodzi z tym ruchomym zamkiem w tej drugiej replice. Czy to znaczy, że GGH-9502 ma zamek na sprężynie, dzięki, której można imitować przeładowanie? Czy chodzi tu bardziej o to, że w GGH-9502 zamek można ściągnąć, a w GG104 jest to nieodłączna część korpusu? Waszym zdaniem, która replika jest lepsza? Jeśli macie jakieś ciekawsze propozycje w tej cenie (do 100 zł) to piszcie. Edited July 12, 2012 by Almucard Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 GGH-9502 można odciągnąć zamek. Jeśli się mylę poprawić. Co do stałego zamka. Miałem taki,i kupię jeszcze na pewno. Mało zżera green gazu i jest mega wydajny. Nie ma co się w nim zepsuć. Nic tylko polecić. Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ja posiadam wersję ze stałym zamkiem. Udaję się wystrzelić 4,5 magazynka na jednym nabiciu gazem od WE. Poza tym praktycznie nie trzeba jej konserwować poza sparowaniem(psiknięciem olejkiem silikonowym, przed nabiciem) dwóch uszczelek na magu i najważniejsze, jest tania :icon_biggrin: . Quote Link to post Share on other sites
Almucard Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Dzięki za odpowiedzi. Wybrałem tę ze stałym zamkiem - ma ona regulowany Hop-up także możliwe, że będzie trochę lepiej strzelała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts