warat Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Witam. Zgodnie z tematem-czy ta replika jest coś warta? Jak osiągami i niezawodnością? Można do niego kupić dodatkowe magazynki? Prosiłbym o odpowiedź tylko ludzi,którzy wiedzą co konkretnego. Z góry dzięki za odpowiedź. Link to post Share on other sites
FilipBB Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Mam ten pistolet, kupiłem go parę lat temu, jest nadal sprawny. Jednak na strzelanki się nie nadaje. Link to post Share on other sites
warat Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 Kurcze,a dlaczego? Link to post Share on other sites
FilipBB Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Słaby zasięg i trzeba go przeładowywać obiema rękami :) Poza tym jest dość spory i nieporęczny. Link to post Share on other sites
warat Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 Eee,sorry,chodziło mi o gazową wersję :icon_razz: Ale fail :icon_razz: Link to post Share on other sites
FilipBB Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) Tak? :icon_biggrin: Bo ja mam deserta z HFC. Albo to było UHC? Zawsze mi się mylą te firmy :icon_smile: Kurcze, sorry, rzeczywiście fail :icon_smile: EDIT: co nie zmienia faktu, że jest za duży :) Edited July 17, 2012 by FilipBB Link to post Share on other sites
Christophy Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Dużo osób odradza DE bo jest "duże i nieporęczne" i "nie mieści się do zwykłych kabur". Link to post Share on other sites
warat Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 Już mam z nim obycie. Link to post Share on other sites
asas Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Osobiście zdarza mi się latać z Desert'em od TM i powiem tyle - jako standardowa "boczna" bywa za duży, za ciężki... Ale jeśli przyjdzie okazja by użyć tego cudeńka, to człowiek zakochuje się ponownie w tej replice. Stosunkowo długa lufa znacznie przekłada się na zasięg oraz celność, w wersji od TM zasięg skuteczny sięga 30-40m. Jeśli wymiary nie stanowią problemu, oraz zakładając że wersja HFC choć trochę przypomina Maruiowską, jest to jeden z niewielu użytkowych boczniaków. Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Tak? :icon_biggrin: Bo ja mam deserta z HFC. Albo to było UHC? Zawsze mi się mylą te firmy :icon_smile: Kurcze, sorry, rzeczywiście fail :icon_smile:EDIT: co nie zmienia faktu, że jest za duży :icon_smile: U mnie identyczna sytuacja jak u kolegi ale po użyciu kulek 0,12 to jest maszynka do mielenia schabu z kością,uwierz mi. Co do gaziaka to nie wien,lepiej kupić KWC na CO2 albo TM'a i konwersję z metalu. Link to post Share on other sites
CarteR Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 ja mam deserta od cymy zadko uzywam jako boczniaka :d.dosc duza i ciezka replika.ale furore na manewrach robi. Do kabury mi sie miesci spokojnie chodz jak mialem kabure na kamizelce to nie dalo sie lezec bo pistolet uciskal na brzuch :d ale ogolnie fajna zabawka np do CQB Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Z tego co wiem, to HFC to kopia TM. Link to post Share on other sites
Reegz Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Jakbym miał takiego DE od TM to za jego blow-backa wszystko mógłbym mu wybaczyć :P . A co do HFC to gdzieś czytałem , że wchodzą części od Marui. Link to post Share on other sites
CarteR Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 http://taktyczny.com/repliki-asg/pistolety/pistolet-desert-eagle-gbb-short-bk-co2.html Sam bym takiego chciał :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts