jotosha Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Witam. Mam do wyboru: Emke boyi z konwersja CASV,8 miechow gwary, jakies duperele Emke g&g gr16, plastic body, blow back, w stocku Lufa: Precyzyjna 6.04mm Silnik: 25000rpm Hi-Torque bez batki Obie bronie sa w tej samej cenie, co poradzicie? Jak z wygladem na zywo tego plasticzanego body? Sprawia efekt solidnego plastiku?^^ Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Jeśli z bojem jeszcze nic się nie stało to go weź. Odnośnie G&G: plastik wygląda ładnie i solidnie, ale tylko wygląda. Łatwo możesz uszkodzić "uszy" a wtedy body do wymiany. Quote Link to post Share on other sites
jotosha Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 dzieki za odpowiedz, tego mi bylo trzeba :] Quote Link to post Share on other sites
KAZ_OVER Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 A ja osobiście bym chyba wziął G&G i szukał metal body do niego ;) No bo ze specyfikacji wynika, że ten G&G jest o wiele lepszy, a body można zmienić ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Bierz emke G&G. Biegaj z plastikowym body aż nie pęknie, dopiero potem wymień znajomy też chciał odrazu wymieniać, a używał repliki przez rok i ostatecznie sprzedał ze sprawnym body : ) Quote Link to post Share on other sites
jotosha Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Wlasnie mi ktos wykupil emke g&g... Ale emka boyi z gwarancja na 8 miesiecy za 300zl to chyba nie drogo. Takze wzialem bojacza, zawsze to jest jakies zabezpieczenie dzieki gwarancji. Dzieki panowie za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts