Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

który SCAR-L jest najlepszy ?

Recommended Posts

VFC są dobre. Nie wiem kto ci takich bzdur nagadał. Strzelec widziałeś kiedyś scara vfc?

No ba, ja nawet go miałem. Bzdury to ty piszesz - scary od vfc to syf. Podatność na tuning wygląda tak, że wkładasz mocniejszą sprężynę (powiedzmy m130) i zębatki może wytrzymają 5k kulek może nie... A najlepszym rodzynkiem jest tam plasticzana komora hopka, która ani wytrzymała, ani za bardzo szczelna nie jest.

Za to ja G&G miałem i bardzo sobie chwaliłem. Co prawda był to model z 2009r ale przyznam, że była to replika bardzo wytrzymała. Pomimo tego, że dolna część body jest z nylonu czy jakiegoś innego tworzywa z dumą znosiła wielokrotne upadki. Nie oszczędzałem tej repliki ani trochę i z czystym sumieniu każdemu polecę ten model. Przez cały czas jak ją miałem nie zaliczyłem żadnej awarii. Również body nie odniosło uszkodzeń, a powłoka lakiernicza okazała się bardzo trwała.

W stocku zacna replika, a i po tuningu na stockowych częściach do M120 :icon_biggrin: też dawała radę. Zasięg był bardziej niż zadowalający i bez trudu można było stawać w szranki z replikami Made in China z 440 fps na pokładzie.

Po niekąd prawda-widziałem Scara H VFC,strzelałem z niego i tak:

-przed wizytą u AnRa-GB pracował w miarę cicho,ale ani zasięg,ani celność nie były zbyt dobre(moja Cyma strzelała lepiej :icon_mrgreen: ),co jakieś 1000-2000 kulek zacika w komorze

-po wizycie-zasięg i celność poprawione,zacinek było brak-a właściciel tylko się zastanawiał,ile AnR musiał się owk...,zanim doprowadził to "cudo" do tego stanu :hahaha:

Edited by KapitanBomba04