warat Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Witam. Jak w temacie-co UŻYTKOWNICY tej repliki o niej myślą? Jak z niezawodnością? DOSKONALE WIEM,że replika od KWA na co2 jest lepsza,ale mnie na nią nie stać. Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Losowo możesz trafić na dobry egzemplarz, ale za 300 zł bym nie ryzykował. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 (edited) Akurat widziałem taniej. Czy ktoś może powiedzieć,które części najczęściej się psują? Edited July 19, 2012 by warat Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Akurat widziałem taniej. Czy ktoś może powiedzieć,które części najczęściej się psują? Magazynek Quote Link to post Share on other sites
warat Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 I tak zamierzam kupić dodatkowe,tak więc nie jest źle :icon_razz2: To wszystko? Bo jeśli tak,to zaryzykuje. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 I tak zamierzam kupić dodatkowe,tak więc nie jest źle :icon_razz2: To wszystko? Bo jeśli tak,to zaryzykuje. Losowo coś innego może walnąć, tak to już jest z chińczykami :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts