szax800 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Witam! Przymierzam się do kupna repliki. Marzę o SL-9, ale to nie na moją kieszeń. Wpadłem na pomysł kupna G36 od JG albo CYMA i przerobienia body na coś w deseń SL-9. Wujek interesuje się PCP, już przerabiał sobie body, czy przy ASG też by to było możliwe? Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 (edited) Było by możliwe, można kupić konwersję która jest bardzo droga (pamiętam że na jakiejś angielskiej stronie taką widziałem) z tym że to będzie troche bez sensu bo chcesz zrobić sobie jakby "snajperkę" a g36 od jg ma +/- 350fps. Tutaj tą konwersję znalazłem, ale link do tej konwersji już nie działa, ale pamiętam że była drooga http://allegro.pl/sl...2471295646.html Edited July 21, 2012 by dojcz Quote Link to post Share on other sites
szax800 Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 Wiem o konwersji, ale wiadomo, że to za drogie. Dlatego chcę zrobić sam z drewna. Oczywiście później w splUwce trochę bym wymienił rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Kup Cymę,wymień parę rzeczy,dokup używaną lufę wewnętrzną i preckę (tutaj lepiej nową) . Zrób konwersję i dopiero potem to zamontuj ;) Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Z drewna? :> Czekam na efekty i życzę powodzenia. Jak to zmontujesz to bardzo chętnie zobaczę fotki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts