krzesimo Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Posiadam replikę (mp5) cm.041b Ostatnio wymieniałem gumkę Hop up, na silikonowego czerwonego King Armsa (60 stopni). Mechanizm podkręcający gumkę ciągle się luzował,więc mocniej podkręciłem śrubkę w komorze i zablokowałem mechanizm. Niestety replika strzela nazbyt wysoko nawet po poluzowaniu gumki. Czy może zależeć to od tej nowej gumki?Jeśli nie to od czego? Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Za lekkie kulki? Możliwe że dystanser jest zbyt duży, czasami może się zdarzyć. No chyba, że go nie wymieniałeś. Quote Link to post Share on other sites
JaniŚko Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 A doszczelniałeś? u mnie sie tak działo gdy dałem zbyt dużo teflonu Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 To raczej wina dystansera, wymieniałeś go ? Ewentualnie kołnierzyk coś się może odgina u góry? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts