MoreLike Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Cześć. Mam problem M4 od WA, Otóż suwadło zablokowało mi się w tylnym położeniu, z tym że nozzle ani drgną, nie mogę nawet repliki rozłożyć. Bolt Catch nie reaguje, rączka przeładowania jest 'luźna' Wszystkie części to stock. Proszę o rady co z tym fantem zrobić ;-) Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Zdarzyło mi się kilka razy, delikatnie spróbuj rozebrać wyjmując przedni i później tylny pin. Co się stało zobaczysz po rozebraniu :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 Będę rano dalej próbować bo to masakra jakaś. To jest maks na jaki udało mi się ją dzisiaj rozłożyć ; ] Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 (edited) Normalka. Pękła Ci dysza po prostu (ew. sam zatrzask i zablokował Nozzle). Odkręć Buffer Tube. Edited July 22, 2012 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Pękł zatrzask dzisiaj znalazłem go na podłodze :icon_confused: No nic trzeba będzie iść po poważniejsze narzędzia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts