Dżesiu Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Witacie. Gdzieś zapodziałem swoją baterię do CM.028 i jestem zmuszony do kupna nowej i tutaj nasuwa się moje pytanie. Oryginalna (stockowa) bateria to 8.4V 1200 mAh. Czy jeśli wartość "V" będzie większa, lub większa będzie wartość "mAh" to może się cos stać? Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 mAh to tylko 'pojemność' baterii co wpływa na długość jej działania na jednym ładowaniu. "v" zwiększy Ci szybkostrzelność więc i części na auto będą bardziej w kość dostawać. Quote Link to post Share on other sites
Dżesiu Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 Czyli jak kupię baterię 8.4V, ale o większej pojemności to nie ma problemu, nic się na pewno nie stanie? Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Stanie się, Twoja replika wypluje więcej kulek po naładowaniu batki ;) Oprócz tego, nic. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts