Gilimi Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Cześć, na gunfire znalazłem fajny rewolwer. Jest bardzo tani co mnie dziwi i mam wątpliwości co do jego kupna. Nie mniej jednak chciałbym was spytać o wasze opinie na jego temat. oto link: http://gunfire.pl/product-pol-1133729227-Python-357-Magnum-Stainless.html Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Nie jest nowy. To antyczny wypust STTi, nie wiedziałem, że jeszcze je tłuką... Kolega to miał, w początkach kariery ASGowej naszej (wiosna 2007). Przeżyło miesiąc chyba, potem coś się rypło i nie dało naprawić. W dużym skrócie - omijaj. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
Gilimi Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 to chyba kupie glock 18 elektryka Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Tania alternatywa dla Dan Wessona. Problem w tym że Dan po pewnym czasie użytkowania nadal działa czego nie można powiedzieć o tym wyrobie firmy STTI. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts