Kaspero Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Witam Chciałbym spytać szybko, czy ktoś z naszego kochanego pomorza zajmuje się 'na poważnie' ganianiem w DPMie ? Ostatnio spotkałem całkiem sporą grupkę ludzi, jadących ze Słupska na Hel właśnie w mundurach, nie miałem jednak okazji zaptać co jak i gdzie, a chciałbym się podłączyć pod jakąś grupę. Z góry dzięki za informacje. Quote Link to post Share on other sites
Taiga Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Hmm w okolicach Małego Trójmiasta to prawdopodobnie tylko moja grupa (Vikings). Jeżeli chodzi o dalsze tereny to Ci nie powiem, ale z pewnością ktoś się znajdzie. Quote Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 W Ustce masz dwie ekipy, które biegają w DPMach. SHAFT i GOT Orzeł. W Słupsku takich ekip nie ma. Quote Link to post Share on other sites
big bob Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Z Trójmiasta Tryton, no i PGABP (od Trójmiasta po Tczew i okolice) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts