Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaki pistolet na CO2 :)?

Recommended Posts

Witam chcę kupić pistolet ( replikę ASG ) na CO2 żeby był bardzo mocny , miał daleki zasięg , dobrą celność i był nie awaryjny

do 1000 zł co polecacie ???

proszę o linki i nazwy firm i opis dlaczego akutrat ten model :)

Jak napisał,że pistolet to chyba snajperka automatycznie odpada?

Cholera wie, też pomyślałem, że odpada. Z drugiej strony mocny, daleki zasięg i nowy użytkownik - mogą wskazywać, że pod nazwą pistolet kryje się wszystko co strzela.

Ja ze swojej strony polecam Siga p226 - jeśli ma być do 1000zł można pomyśleć o znalezieniu KSC i wstawieniu mocniejszej sprężyny (spust i powrotna). Można też poszperać za TM + metalowy korpus guardera - nowe przekroczą budżet ale był ostatnio w komisie za 800zł komplet.

Cholera wie, też pomyślałem, że odpada. Z drugiej strony mocny, daleki zasięg i nowy użytkownik - mogą wskazywać, że pod nazwą pistolet kryje się wszystko co strzela.
No właśnie,ale załóżmy że chodzi o pistolet. Pomimo tego,że nie są to pistolet na CO2 to polecę pistolety Tokyo Marui w tej cenie. Do TM linków nie podam ,bo tak jak autorowi ,nie chce mi się szukać :icon_wink: Powiem tylko,że sklep madonion sprowadza na zamówienie.

Ja ze swojej strony polecam Siga p226 - jeśli ma być do 1000zł można pomyśleć o znalezieniu KSC i wstawieniu mocniejszej sprężyny (spust i powrotna). Można też poszperać za TM + metalowy korpus guardera - nowe przekroczą budżet ale był ostatnio w komisie za 800zł komplet.

Nie dość, że nowy, to jeszcze czytać nie potrafi...

Miało być na CO2...

Ja myślę, że skoro autor nie precyzuje i nie zagląda to pewnie olał.

Ja faktycznie popełniłem błąd - podałem repliki na GG. KSC chyba ma Colta na CO2.

Niestety nigdy nie szukałem P226 na CO2 więc nie wiem co można polecić, a innych prócz P226 i Coltów w zasadzie nie uznaję :)