Kryniu1989 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Jako że jest to mój pierwszy post to witam Wszystkich Forumowiczów. Mam problem tego typu: Zdecydowałem się już na replikę beretty od stti-src, ale nie wiem który model. Wiem ze GC104 i GC105 są zasilane CO2, a GG104 i GG105 greengas'em. I teraz moje trzy pytania: 1. Czy GG104 i GG105 mogą być zasilane CO2 jeśli sie zmieni na takowy magazynek. 2. Czy seria GG różni sie wnętrznościami od serii GC, i ewentualna zmiana magazynka nie wpłynie na osłabienie konstrukcji. 3. Czym się różnią modele 104 od modeli 105 w obu tych seriach. Szukałem tych informacji dobre 2 dni nie udało mi sie znaleźć odpowiedzi na te pytania, także przepraszam jeśli gdzieś się one pojawiły a ja nie zauważyłem. Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Tak będą działać po zmianie magów. Czyli masz wersję GG,dostajesz skądś magazynek na co2,podpinasz do repliki i działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts