otix96 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 (edited) Witam Mam pytanie którą splówka jest bardziej "przydatna mobilniejsza" w terenie. P.S Miałem mysli żeby robić para snajpere,kolba mi nie robi różnicy. A jeśli np. 1 replika to dlaczego ?? http://www.specshop....er_Patrol_R.I.S http://www.specshop....efender4_S.I.R. Edited July 28, 2012 by otix96 Link to post Share on other sites
HeeL Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 :bialaflaga: Snajperka i mobilność to dwa wykluczające się słowa. Link to post Share on other sites
Ray~ Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Jęsli już chcesz koniecznie robić pseudosnajperkę to weź tą pierwszą - przynajmniej nie będziesz się musiał bawić w zmianę frontu itp. Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Mi tylko przyszła taka myśl żeby miała z pod 500fps i lunetka lub sztrumuwkę,tylko mam pytanko jaką bardziej polecacie bo mi się oby dwa podobają :) Link to post Share on other sites
Shuad Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 No jeśli to nie będzie jego pierwsza replika i wie ile to jest 500FPS to czemu nie. W każdym razie na robienie "snajperki" według mnie bardziej nadaje się Patrol R.I.S. ale osobiście wybrałbym 4 S.I.R. albo wersję R.I.S(sam mam taką). ze względu na większą mobilność, ale to na karabin szturmowy. Link to post Share on other sites
Shuad Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Widzę same dobre rady, które nie wnoszą nic do tematu. otix zapytał jaka replika będzie lepsza na "snajperkę", a wy mu mówicie, żeby nic nie kupował, bo się nie zna. Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Jak z 350fps dostałem z 5 m w dupę i był ból + ślad to z 600fps z 2m w głowę to masz dziurę+trochę krwi ja wiem co to jest człowieku nie musisz mnie uczyć My tylu fps to jest odpowiedzialność ale k**** nie którzy nie maja rozsądku ale akurat ja nie jest taki d**** jak inni. Dobra ludzi piszcie na temat !!! Temat do zamknięcia już wszystko wiem :icon_smile: EDIT: Kultura,albo polecisz. OFF Link to post Share on other sites
Recommended Posts