Scyta Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Witam, poszukuje solidnej repliki M 16 w cenie wymienionej w temacie.Czekam na wasze propozycje.Głównie interesują mnie wersje A3 i A4. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Polecam KWA lub G&P. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 G&P - bardzo dobre wykonanie i dobre bebechy KWA - przeciętne wykonanie, pancerne bebechy Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Przeciętne wykonanie replik KWA? Przesadzasz, wykonanie jest dość dobre, jedyny problem to oznaczenia, jak dla mnie ma to najmniejsze znaczenie. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 (edited) Oj, miałem replike KWA. Mam G&P. Przez moje ręce przewaliło się wiele różnych Mek. KWA jest świetnie spasowane, ale ma wiele niefajnych rzeczy. Oprócz spasowania jej plusem jest jedynie "łamanie" repliki jak w ostrych Mkach. Niefajne rzeczy w KWA: - pinośruby jak w chinolach, ani to wygodne, ani nie wygląda ładnie - zamiast normalnych małych pinów (muszka itd.) są zrobione ze zwiniętej blachy, niepraktyczne i brzydkie. Nie wiem jak to się faktycznie nazywa - brak bitych oznaczeń, do tego oznaczenia niezgodne z wer. ostrą - 3 częściowa lufa zewnętrzna - 3 częściowy upper receiver (tak, upper receiver składa się z 2 połówek i szyny) - słabej jakości lakier - średnia jakość plastików To chyba tyle, ale pomimo tego, byłem z niej całkiem zadowolony. Aktualnie mam G&P i jedyne co moge jej zarzucić to brak możliwości zamknięcia klapki od wyrzutnika łusek. Oczywiście, mówię tutaj tylko o wyglądzie zewnętrznym. Edited July 28, 2012 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts