kmichal Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Witam, Mam zamiar zmienić cyliner na typ 0 do lufy ok 540mm. Jakiej firmy cylinder polecacie? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Najrozsądniej chyba będzie wziąć Guardera. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Element :) Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Więc jak kupować cylinder, to lepiej jednak się wykosztować na tą np. Systemę? Czy to jest część, której jakość nie ma dużego znaczenia i wystarczy np. Cyma? Bo chcę zmienić w mojej KWA'czce cylinder z typu 1 na typ 0, tak z ciekawości. Teoretycznie powinno podnieść to trochę moc. No i właśnie. Mam typ 0 od Cymy, lepiej zainwestować w produkt lepszej firmy, czy między Systemą a chińczykiem nie będzie zbytniej różnicy? Opłaca się w tym przypadku zainwestować te 50 zł w cylinder Systemy? Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 To zależy czy masz tą Cymę w idealnym stanie (bez żadnych rys, wgłębień, oraz czy jest idealnie okrągły). Jak tak, i masz na nim idealną szczelność to nie ma sensu (różnica będzie wtedy 5-10fps), więc jak dla mnie szkoda zachodu... Quote Link to post Share on other sites
roni17 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 witam ;] co myślicie na temat cylindrów zintegrowanych z głowicą ? ? dają lepsze efekty ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts