dojcz Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 a UZI to odpustowa zabawka, wyrzucone pieniądze. Człowieku... To są dzieci, 9 i 12 lat. Ty nigdy nie miałeś odpustowej zabawki ? za bajtla goniliśmy po krzakach z tymi uzi i jakoś nic się nie działo, wystraczy przeładować, nacisnąć spust, przeładować, nacisnąć spust. Niektóre te zabawki nawet (możesz mi nie wierzyć) 2 lata wytrzymywały, niektórzy mają je do dziś pod łóżkiem sprawne, aczkolwiek zapomniane. Wystarczy im takie coś, i tak znając dzieci to postrzelają się i zanim ten UZI zdąży im się rozpaść to się znudzą. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Człowieku... To są dzieci, 9 i 12 lat. Ty nigdy nie miałeś odpustowej zabawki ? za bajtla goniliśmy po krzakach z tymi uzi i jakoś nic się nie działo, wystraczy przeładować, nacisnąć spust, przeładować, nacisnąć spust. Niektóre te zabawki nawet (możesz mi nie wierzyć) 2 lata wytrzymywały, niektórzy mają je do dziś pod łóżkiem sprawne, aczkolwiek zapomniane. Wystarczy im takie coś, i tak znając dzieci to postrzelają się i zanim ten UZI zdąży im się rozpaść to się znudzą. Czyste gdybanie. Moje zabawkowe pistoleciki z bazaru/festynu rozwalały się po miesiącu lub trzech maks. Szkoda kasy na taki badziew jak można mieć coś lepszego za niewiele większe pieniądze w postaci shotguna AGM. Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Tak, ale shotgun będzie za mocny chyba :sciana: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 300 fps? No nie wiem,ja tam to ledwo czuję (tak wiem,ja to ja) ,a zimą/jesienią to już wcale.Jak będą grać w bluzkach jakichś itd. to nie będą płakać z bólu Btw. wybić np. zęba można też z "zabawek" o mniejszej mocy. Poza tym to dzieci małe,ząbki im odrosną jak coś,a okulary taką "potężną moc" wytrzymają. Jak poczują już kulkę i uznają ,że jednak boli bardziej niż się spodziewali,to później będą robić wszystko żeby nie oberwać :icon_razz: Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 I tak się z Tobą nie zgodzę, 300fps boli jak się ma te 9/12 lat, przynajmniej mnie bolało, niestety nie mam skóry z amelinium jak niektórzy. A to że Ci sie zabawki z odpustu rozwalały po paru miesiącach to Twój problem :maniak_jezyk: Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 (edited) Bez urazy, ale może się to zabawkowe uzi tak szybko rozwalało bo na full auto naparzałeś :hahaha: Edited August 4, 2012 by Szpaku03 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Czyste gdybanie. Moje zabawkowe pistoleciki z bazaru/festynu rozwalały się po miesiącu lub trzech maks. Szkoda kasy na taki badziew jak można mieć coś lepszego za niewiele większe pieniądze w postaci shotguna AGM. 300 fps? No nie wiem,ja tam to ledwo czuję (tak wiem,ja to ja) ,a zimą/jesienią to już wcale.Jak będą grać w bluzkach jakichś itd. to nie będą płakać z bólu Btw. wybić np. zęba można też z "zabawek" o mniejszej mocy. Poza tym to dzieci małe,ząbki im odrosną jak coś,a okulary taką "potężną moc" wytrzymają. Jak poczują już kulkę i uznają ,że jednak boli bardziej niż się spodziewali,to później będą robić wszystko żeby nie oberwać :icon_razz: W pełni popieram!!! :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Będzie ich bolało to się nie będą strzelali przecież... Proste. Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 I w tedy pompki za 50zl pójdą do kąta, sami sobie przeczycie. Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 2 strony dyskusji i ja nadal nie wiem jak jest przewaga świąt jednych nad drugimi... @dojcz Jak nie spróbują się bawić z asg, to skąd mają wiedzieć, że im się znudzi? 50zł za taką zabawkę to nie majątek, a jaka frajda przynajmniej przez tydzień. 300fps to nie dużo o ile nie będą sobie na wzajem luf przykładać do głowy. Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Zawsze te szoty od AGM jeśli nie będą rozwalone można sprzedać. Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Dobra, Wy macie swoje zdanie, a ja swoje, koniec. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Dobra, Wy macie swoje zdanie, a ja swoje, koniec. Masz rację, kończ Waść, wstydu oszczędź. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Hola hola.... proszę się odtentegować od UZI DE bo tak się zaczęła moja przygoda z ASG... AGM będzie dobra na początek.... jak dzieci nie będą chciały postrzelać do siebie to dorośli przy grillu do puszek po piwie połupią. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Mimo wszystko, podtrzymuję swoje zdanie - byłbym za wersją z kolbą http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Masz rację, kończ Waść, wstydu oszczędź. Posty w tym dziale się nie nabijają więc niestety fail. :icon_twisted: Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Posty w tym dziale się nie nabijają więc niestety fail. :icon_twisted: Tu nie chodzi o nabijanie postów, lecz o pieprzenie głupot. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Koniec OT. Dojcz,nie pierwszy raz gadasz jakieś głupoty. Mają rację,pogódź się z tym. Koniec. Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Tu po prostu o racji człowieka decyduje ilość postów. Nie, sam sobie tego nie wymyśliłem. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Tu po prostu o racji człowieka decyduje ilość postów. Nie, sam sobie tego nie wymyśliłem. Proszę Cię,oszczędź sobie dalszej kompromitacji. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 o Nowe posty... zobaczę co autor ciekawego napisał myślę sobie...a tu prawie strona spamu. Od ilości postów na forum jeszcze nikomu nie urósł wiec @Dojcz nie będziesz raczej pierwszy.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts