Ariel_ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Ja mam Galaxy G6 ( pseudo Hi-Capa ) ok. pół roku. Ma to nawet metalowy zamek, który lata i trzeszczy. W środku wszystko plastik, ale póki co daje radę, żadnej awarii jeszcze nie miałem. Po schronowaniu, średnio 265fps na kulce 0,2g. HU wyregulowany na kulki 0,25, i na nich jest najlepszy zasięg ( ok 35-40m ). PS. Lufa wewnętrzna plastikowa. Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 (edited) Ja mam innego Colta, w podobnej cenie i też "FUL METAL" - Galaxy G.6. Wykonanie - marne, zamek obija się o szkielet i takie tam. Magazynek raczej nie podpasuje od niczego. Ale jeżeli chodzi o osiągi - na kulce 0,25 ( bo na takie jest wyregulowany HU ) w człowieka da się spokojnie trafić z 30m, mimo że lufa wewnątrzna jest plastikowa. A, kulka 0,2 wylatuje z lufy z prędkością 265fps, przynajmniej z mojego. Edited August 8, 2012 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts