Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da się, potrzebny ci klucz do deltaringu (armorers wrench bodaj się to nazywa). Nowy front bierzesz ze sklepu albo z komisu/pazzegro.

Posted

To typowy pierścień do układu free float, więc kupuj fronty tego typu. Jest tego cała mas w każdym z czterech typowych wymiarów.

Póki co nie cuduj nic z tym pierścieniem tylko kup sobie front free float np taki: http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/szyny-ris-ras-sir/12-szyny-ris-typ-omega-do-serii-m-acm.html

Gorzej jak Ci wpadnie do głowy pomysł zakładać klasyczne okładziny, fronty typu MOE lub stare RIS-y wymagające pierścienia przedniego.

Posted

Tak, front odkręca się normalnie. Chodzi mi o to, że ten delta ring nie ma typowego kształtu delta ringa - jest jak wielka nakrętka. I dlatego zastanawiam się jakie fronty będą pasować.

Posted

hm mam tylko takie zapytanie po co do delta ringu specjalny klucz??oczywiście jest łatwiej pewnie, ale ja swój odkręcałem ciut większym kombinerkami:)

Jak pogniesz zęby w deltaringu to zrozumiesz po co:). No i w ostrym nie przykręcisz kombinerkami tak jak przystosowanym do tego kluczem.

Posted

Tak, klucz jest na szczęście uniwersalny (tylko nie ten kawałek drutu od JBU - ten nadaje się tylko do szybkiego podniesienia adrenaliny przy próbie walki z solidnie zmontowaną repliką :D )

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...