Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Da się, potrzebny ci klucz do deltaringu (armorers wrench bodaj się to nazywa). Nowy front bierzesz ze sklepu albo z komisu/pazzegro.

Posted

To typowy pierścień do układu free float, więc kupuj fronty tego typu. Jest tego cała mas w każdym z czterech typowych wymiarów.

Póki co nie cuduj nic z tym pierścieniem tylko kup sobie front free float np taki: http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/szyny-ris-ras-sir/12-szyny-ris-typ-omega-do-serii-m-acm.html

Gorzej jak Ci wpadnie do głowy pomysł zakładać klasyczne okładziny, fronty typu MOE lub stare RIS-y wymagające pierścienia przedniego.

Posted

Tak, front odkręca się normalnie. Chodzi mi o to, że ten delta ring nie ma typowego kształtu delta ringa - jest jak wielka nakrętka. I dlatego zastanawiam się jakie fronty będą pasować.

Posted

hm mam tylko takie zapytanie po co do delta ringu specjalny klucz??oczywiście jest łatwiej pewnie, ale ja swój odkręcałem ciut większym kombinerkami:)

Jak pogniesz zęby w deltaringu to zrozumiesz po co:). No i w ostrym nie przykręcisz kombinerkami tak jak przystosowanym do tego kluczem.

Posted

Tak, klucz jest na szczęście uniwersalny (tylko nie ten kawałek drutu od JBU - ten nadaje się tylko do szybkiego podniesienia adrenaliny przy próbie walki z solidnie zmontowaną repliką :D )

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...