Dread Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Tak jak Ci mówiłem - pobaw się w kartonie, a nie w paincie, a zobaczysz gdzie robisz błędy. Tak jak Kuba prawi, nie przesuniesz zatrzasku magazynka, chyba, że użyjesz magazynka innego, niż w AK. A po kolei - kup replikę, którą chcesz customować, kup arkusz brystolu, linijkę i ołówek, rozrysuj to sobie ręcznie, a nie na komputerze, z zachowaniem wszystkich wymiarów. Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 (edited) @Dread Tak zrobię, i dzięki, że mnie nie próbowałeś mnie zmieszać z gównem, jak ten żartowniś wyżej. Kupię cm028 jak tylko będzie kasa, w międzyczasie będę zgłębiał tajniki AEG,i wrócę za około miesiąc, z czymś porządnym. A rysunek mial pokazywać jak to mniej-więcej ma wyglądać, a nie pokazywać dokładne wymiary. @Kuba "won z forum i w domu pod kołdrą się brandzlować" Głodnemu chleb na myśli... Edited August 11, 2012 by Ripx97pl Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 wrócę za około miesiąc, z czymś porządnym. Temat zamykam, aczkolwiek usuwać go nie będę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts