kosteQ86 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Witam Napotkałem dzisiaj problem przy ściąganiu zamka w moim glocku 19 ksc, zsuwa się tylko jakiś 1cm i później się blokuje o coś tylko nie wiem o co i jak by to można ewentualnie podważyć czy coś w tym stylu. Glock normalnie strzela nigdy nie miałem tego typu problemów fotki http://img28.imageshack.us/img28/250/zdjcie1i.jpg http://img545.imageshack.us/img545/5082/zdjciej.jpg Quote Link to post Share on other sites
tytanowy88 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Wyjmij magazynek. Ewentualnie cofnij go maksymalnie do tyłu nawet na sile żeby wszystko zaskoczyło, zwolnij blokadę zamka i puść go sam spadnie Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Nie mam tej repliki od wczoraj i takie podstawowe rzeczy jak wyjęcie magazynka to zrobiłem, tak samo zwalniałem żeby swobodnie zjechał zamek, odciągałem zamek na maxa do tyłu. Jak pisałem replika działa poprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 KSC:D. Spróbuj podczas odciągania i ściągania zamka docisnąć go w dół lub pociągnąć w górę. W dół, bo być może z powodu typowego dla KSC zużycia przerywacz przestał się wystarczająco wciskać i wadzi Do góry pociągnij bo moga się zużyć wajcha po lewej stronie mech kurkowego, sam kurek lub jego sear lub setki innych rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Glock jest używany odświętnie więc nic nie jest zużyte, próbowałem już tak jak napisałeś, podejrzewam że mi sprężyna powrotna blokuje bo ma większe to "kółeczko" które opiera się o hop up, tylko teraz jak to zrobić:P KSC jak ksc jestem zadowolony z tej marki, z TMem też mam problem bo mi zamek guardera G17 jak mocniej odciagne do tyłu się blokuje i też cholera wie o co:P Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 To, że jest uzywany odświętnie nijak nie oznacza, że nie jest to spowodowane zużyciem elementów. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 NIe jest to spowodowane zużyciem elementów. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Wyczaiłem to w końcu, odkręciły się śrubki od Shell Ejector'a i przez to zamek nie mógł iść do przodu, ale do tyłu śmigał bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts