przemek298 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Witam, dziś na strzelance pistolet zaczął podawać co 2-3 kulke. Powodem tego był nienasmarowany mag. Po nasmarowaniu działał ok, ale zaczął podawać 3-4 kulki na raz, co powoduje zacięcia. Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Potrafi ktoś pomóc? Pzdr....przemek298 Quote Link to post Share on other sites
paputexx Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 też mam tą samą replikę tylko u mnie jest problem z hop upem. nie zaleznie w jakiej pozycji jest ustawiony to kulka i tak jest podkręcana do góry. mozna cos z tym zrobic?? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Przemku, maga się nie smaruje tylko się go czyści tzn rynienkę na kulki. Ma być suche. Quote Link to post Share on other sites
przemek298 Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Przemku, maga się nie smaruje tylko się go czyści tzn rynienkę na kulki. Ma być suche. Oooooo..... To przeczyszczę i zobaczę czy pomoże. pzdr....przemek298 Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 A ja mam inny problem z magiem. Nie podaje kulek. Strzelam se 3 razy normalnie, potem puste strzały, muszę wyjąć i włożyć maga, 1 strzał,potem znowu puste,wyjmuję maga... i tak w kółko. Jak to naprawić? Jak sprawdzałem magazynek poza pistoletem, to wydawało się wszystko ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts