fusi Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Witjacie :) Mam okazję tanio kupić taką rozładowywarkę: http://www.taiwangun.com/akumulatory-i-ladowarki/ladowarki/rozladowywarka-do-akumulatorow-guarder.html Warto ją kupować czy to tylko wydanie pieniędzy w błoto? Chcę aby pakiet mi długo służył i nie chcę ładować co chwilę baterii naładowanej do 1/4 :D Zazwyczaj nie wykorzystuję do końca pakietu i wiem, że to może go potem zniszczyć. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 W dobie mikroprocesorówek- nie warto. Ale jeśli chcesz to mam taka od TM, oryginalną nigdy nie używaną :P do sprzedania. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Właśnie nie chce kupować jakiegoś imaxa czy coś w tym stylu bo uważam, że teraz jest mi to nie potrzebne przy strzelance raz na tydzień i jednej batce. Właśnie dlatego się zastanawiałem nad jakąś rozładowywarką w granicach 30zł, a w późniejszym etapie (czyt. za parę lat) kupienia mikroprocesorówki :) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Rozładowywarkę możesz zrobić sam. Poszukaj na forum przepisu. Najlepiej zrobisz jak złożysz się z kolegami na mikroprocesorówkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts