Monster1270 Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 (edited) Siemka. Co sądzicie o tych okularach ? http://allegro.pl/blacksword-ess-ice3-naro-0017-i2554395340.html czy np. te lepsze http://www.specshop...._One_-_740-0472 lub jeszcze te http://www.specshop....05#!prettyPhoto Edited August 14, 2012 by Monster1270 Quote Link to post Share on other sites
Deadlus Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 jakis zły link błąd mi wyskakuje Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 (edited) Przymierzałeś? Masz szansę? Takich rzeczy w ciemno lepiej nie kupować. Ja kupiłem i zbyt duże odstępy były od twarzy. Sprzedawca nie przyjął zwrotu, więc musiałem odsprzedać w swoim zakresie. Miałem ESS ICE. Podobne do NARO, tylko te mają mniejszy rozmiar. NARROW słówko z angielskiego. Co kupisz, to i tak będziesz zadowolony. Edited August 14, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Przymierzałeś? Masz szansę? Takich rzeczy w ciemno lepiej nie kupować. Ja kupiłem i zbyt duże odstępy były od twarzy. Sprzedawca nie przyjął zwrotu, więc musiałem odsprzedać w swoim zakresie. Miałem ESS ICE. Podobne do NARO, tylko te mają mniejszy rozmiar. NARROW słówko z angielskiego. Co kupisz, to i tak będziesz zadowolony. Ok dzięki za konkretną odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Mi ICE na ryjku źle leżą, tą część co się na nosie opiera mają dla mnie beznadziejnie wyprofilowaną. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 (edited) Ciekawe, ja mam właśnie ICE i ten plastik na nosie mi świetnie leży. Ale to głównie kwestia dobrego wygięcia oprawek. Oprawki właśnie umożliwiają dopasowanie do różnych ryjków, jak tak się już rozczulacie :P, udało mi się nawet na ryjek znacznie mniejszy od mojego je założyć bezkonfliktowo i się nie zsuwały. Dobry wybór, ciężko zarysować, wytrzymałe i nic nie blokuje pary wodnej, przez co znacznie trudniej jest je zaparować. Jakkolwiek po jakimś czasie i tak trzeba używać jakichś specyfików przeciwmgielnych. Edited August 15, 2012 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Ano właśnie - każda twarz inna. Mnie ICE leżą doskonale, mojej matce kompletnie nie, siostrze owszem, ale Naro. Trzy twarze w jednej rodzinie, każda inna. Nie ma 100% reguły, trzeba przymierzyć. Quote Link to post Share on other sites
aLBEDo Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) Ja mam ICE Naro i leżą idealnie. Nos nie boli i przylegają idealnie. ICE są dla szerszych twarzy a naro dla wąskich. Musisz sobie zmierzyć jedne i drugie. Faktycznie po czasie zaczynają trcohę parować ale wystarczy kawałek przejść lub pomachać głową w prawo i lewo żeby był przewiew między szkłami a twarzą i pary już nie ma. Kupiłem je bo jestem pewien, że nie ważne jaką kto ma moc w replice to zawsze jestem w pełni zabezpieczony. Podobno nawet śrut zatrzymują Edited August 30, 2012 by aLBEDo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts