falloutpl Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 A może po prostu masz kulki syfiaste? Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Pmagi najlepiej mid-capy idzie gdzieś jeszcze dostać? W jakieś miarę rozsądnej cenie, może być i w Chinach. Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) Witam Posiadam G36 Cymy i teraz chciałem się dowiedzieć jak wygląda kompatybilność adaptera do magazynków M4 od JG wraz z kopiami magazynków polimerowych (kopie Magpul) 120BB lub 75BB. you-dash udało Ci się uruchomić magazynki? Czemu kupiłeś adapter battleaxe, wszyscy piszą że są z nimi problemy. Lepiej było brać JG Edited July 25, 2013 by Puchacz79 Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Wziąłem battleaxe bo JG chwilowo nigdzie nie było i kosztuje prawie 2x tyle, wolałem kupić taniej i modyfikować, z resztą wielkiego wyboru i tak nie miałem ;P Sam adapter zaczął działać ale był wybredny jeśli chodzi o magi. PMAGi podawały co jakiś czas pare kulek i koniec więc nie nadawały się do użytku na strzelaniu, z kolei kilka standardowych hi-capów podawało perfekcyjnie nawet na auto przy lipo 11,1V. Gietki już nie mam jednak magi zostały i używam ich w emce KWA, 3 podają już bardzo dobrze, na auto również jest ok. 2 z tego co pamiętam podają różnie, czasem jest pusty strzał więc używałem je raczej w sytuacji gdy wcześniejsze 3 już były puste, raczej nie używałbym ich jako podstawowych magów. Ostatni chyba nie podaje w ogóle, czasem jakaś kulka trafi do komory ale generalnie nie nadaje się do użytku na strzelaniu. Myślę, że po kolejnych paru modyfikacjach uda mi się je naprawić aby wszystkie dobrze podawały. Ogólnie magów nie polecam, nie wchodzą do żadnej repliki a jak już je spiłujemy to nie podają, do tego ich faktyczna pojemność to maksymalnie 1/3, 1/2 tego co podają w sklepie, jeśli załadujemy trochę za dużo kulek to mag nie będzie działał w ogóle. Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Ostatnio zakupilem kilka uzywanych pmagow i mam z nimi maly problem, a mianowicie strasznie slabo podaja. Dziala to na zasadzie, raz poda raz nie poda. Uzywam ich do emki GP. Czy jest jakis patent zeby zaczely one dzialac poprawnie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts