Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tania replika arXX, mXX, xm jakie są wasze propozycje?

Recommended Posts

Od dłuższego czasu poszukuję repliki z przedziału cenowego do 250zł. Widzę jednak, że znalezienie czegoś "dobrego" w takiej cenie jest rzeczą niemożliwą. Dlatego budżet zwiększyłem do 500 zł. O ile w pierwszym przedziale potrafiłem dokonac wyboru, to w wyższym gubię się w technicznych aspektach, ograniczając się do oceny walorów estetycznych tj. zgodnośc z epoką ich pochodzenia. Niedoścignionym wzorem jest dla mnie nieosiągalny, jak na razie, taki oto model:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=4856&name=G&P_-_M16VN_-_COLT

Poszukuję replikę karabinu używanego podczas konfliktu w Wietnamie przez wojska amerykańskie. Chyba "od zawsze" interesuje się tym zagadnieniem. Jeżeli nie wyjdzie mi na poważnie z ASG to chociaż chciałbym wyeksponowac ją sobie na poddaszu i jedynie od czasu do czasu postrzelac do celu.

Dlatego mam prośbę, czy moglibyście coś poradzic, zaproponowac.

Widziałem .. ładne to!!

Dzięki za odpowiedź, utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że warto wziąc ten model pod rozwagę.

Dla ciekawości dodam, że przeglądam teraz temat działu AEG Opisy i informacje - II klasa, "żywotnośc tanich replik". Ciekawe rzeczy tam piszą. :icon_razz2: Może spróbuję coś do 150 zł o wyglądzie podobnym do xm177.

Najgorzej w naszych oczach wypada sklep, do którego dałeś link. Poszukaj na forum tematu o tym sklepie, to odwidzi Ci się nawet wchodzenie na ich stronę. A potem znajdź gdzieś dostępną, taką samą replikę, to pomyślimy. Bo rozwodzić się nad zabawką, której nigdzie nie da się dostać to szkoda czasu ;)