kamilll3 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 WItam Nie mogę podłączyć nowego maga do giety firmy boyi do cm.003, wchodzi niby w swoje miejsce z trudem ale nie chce sie tam trzymać, od razu wypada. W którym miejscu musiałbym go spiłować? Na pierwszy rzut oka nie widzę żadnych różnic dołączam foto hi-capa od giety i tego maga http://img228.imageshack.us/img228/3183/dscn6708.jpg Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Porównaj sobie tylne zaczepy, to od razu zauważysz różnicę. Quote Link to post Share on other sites
kamilll3 Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Są takie same, to kwestia perspektywy na zdjęciu. Udało mi się włożyć, trzeba mocno docisnąć wkładają najpierw przód (coś w stylu magów kałacha) i jeszcze raz mocno docisnąć mag wchodzi, ale bez kliknięcia. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 No ja tam nie wiem jak jest z cymą, ale porównywałem lowy boyia z hicapem jg i bodajże midem aresa - boyi bezapelacyjnie ma największy zaczep. Ares i jg w jg klikają normalnie, boyie dopiero przy puknięciu ręką. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Jeśli podaje kulki to ok. Ja w swoich nic nie piłowałem,podają normalnie. Jak chcesz żeby było "kliknięcie" to musisz spiłować trochę zaczep. W temacie o CM003 w dziale AEGów były zdjęcia dokładne co należy spiłować itd. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts