CarteR Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 no niestety snajperstwo to najdrozsza profesja w asg.zobacz na specshopie po ile chodza'markowe repliki wyborowe. Sam bawilem sie 4 taktem cale 5 miesiecy potem allegro. Mowisz ze nie bedziesz strzelal do ludzi z blika a jak ktos sie nagle pojawi na 5m mozesz odruchowo nacisnac spust. Ja dostalem w lokiec w kosc z ok 450 fps z ok 5m myslalem ze mi reke urwalo :d albo z 10m w reke. Niby nic sie nie stalo ale reka i replika w krwi byla :) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 No to możesz pogratulować inteligencji temu, kto strzelał... Warto przed dorwaniem się do jakiejś "600 yfpysowej" replki mieć wyćwiczone pewne nawyki. Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 akurat to z reka byl przypadek bo przez krzaki z emki strzelal Quote Link to post Share on other sites
dawio90 Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 Hehe. Wsumie to nie fajne przeżycie, ale zato jest jakieś wspomnienie. :) Ale wsumie to masz rację. A tak jakbym miał P90 albo niewiem. Wsumie to chciałbym być snajperem, ale skoro to jest najdroższe to trochę mnie z nie checa. Bo zabardzo dużej ilości kasy nie posiadam. Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 no wlasnie a reka to nie jedyne wspomnienie z rama w brode wychycilem tez sporo krwi bylo :d Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) Bywają przypadki nieprzewidziane i nadzwyczajne. Akurat wymieniałem maga i przypadkiem zsunęła mi się arafatka z twarzy, pomyślałem, że byłoby nieciekawie gdyby ktoś mnie teraz w nos postrzelił i w tym momencie dostałem w sam czubek nosa z 15 m (430 fps)... Krew leciala jak z zarzynanego prosiaka, a strupek w centralnym punkcie twarzy nosilem przez ponad tydzień... :hahaha: Edited August 29, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
kulesz Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Na gunfire jest elektryczny SWD Cymy po promocji. Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Bywają przypadki nieprzewidziane i nadzwyczajne. Akurat wymieniałem maga i przypadkiem zsunęła mi się arafatka z twarzy, pomyślałem, że byłoby nieciekawie gdyby ktoś mnie teraz w nos postrzelił i w tym momencie dostałem w sam czubek nosa z 15 m (430 fps)... Krew leciala jak z zarzynanego prosiaka, a strupek w centralnym punkcie twarzy nosilem przez ponad tydzień... :hahaha: No to ja nie mogłem sie golic przez 2 tygodnie :D Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Na gunfire jest elektryczny SWD Cymy po promocji. No, to ciekawa propozycja dla snajpera. Uważam, że bardzo dobra baza do tuningu (po upływie okresu gwarancji). Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 No, to ciekawa propozycja dla snajpera. Uważam, że bardzo dobra baza do tuningu (po upływie okresu gwarancji). No raczej nie . Była recenzja na wmasgu i jak byk było napisane , że ciężko o części do tuningu. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Ale baza dobra. Maniak jak się postara, to wszystko zdobędzie... Warto zapytać w sklepie, czy robią tuning. Ja tak tylko, bo nie mam zamiaru wracać do "snajpowania". Quote Link to post Share on other sites
dawio90 Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 Hehe. No to bardzo bolesne przeżycia mieliście. Ale pewnie tam na tych strzelanlach musi być fajnie i wgl. :) I wgl bym musiał mieć z ponad 3tys na to wszystko. Albo i 4 tys. Z ponad 2 tys na tuning. Jeszcze na te smary do konserwacji i wgl. Jeszcze strój militarny... No to trochę drogo... I wgl... Quote Link to post Share on other sites
darekk Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Na twoim miejscu to bym kupił jakiegoś kałacha cymy , albo g36 do 400 fps , a snajpera kup sobie za rok jak nabierzesz nawyków jak się zachować w grze . I dobrego snajpera nosi się raczej na plecach , a idziesz z czymś słabszym i zdejmujesz go tylko jak jesteś na pozycji , najlepiej poza zasięgiem przeciwnika . Quote Link to post Share on other sites
dawio90 Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 No wsumie to masz racji trochę. Ale mnie kałachy nie interesują. I właśnie w tym jest problem chyba. A P90 i KS-90 czy jakoś tak to te dwie repliki są takie same czy się czymś różnią? Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) Na twoim miejscu to bym kupił jakiegoś kałacha cymy , albo g36 do 400 fps , a snajpera kup sobie za rok jak nabierzesz nawyków jak się zachować w grze . I dobrego snajpera nosi się raczej na plecach , a idziesz z czymś słabszym i zdejmujesz go tylko jak jesteś na pozycji , najlepiej poza zasięgiem przeciwnika . Jeśli ma to być prawdziwy snajper W MASKAŁACIE, to ciężko będzie o noszenie snajpy na plecach, jeszcze dodatkowo innej repliki... Jeśli chcesz być prawdziwym snajperem, to musisz mieć maskowanie, jakąś snajpe, którą Ci tu doradzają i BOCZNĄ! To jest najważniejsze - boczna replika z małą ilością FPS, na dystans mniejszy niż 30m. Powinien się spisywać elektryczny glock od Cymy. ma około 200FPS. Ew. jakiegoś gaziaka, ale nie będziesz mógł strzelać z niego w zimę, a Gloczek Cymy to kosiarka, jeszcze na lipolku - "cód miód i maliny". EDIT: literówka Edited August 29, 2012 by dade Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Jako replikę zapasową dla snajpera polecam MP5K [GLAXY], tyle, że trudno kupić. :maniak_smutny: Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 ja mam elektrycznego deserta cymy raczej mam ja jako ozdobe niz do uzytku ale w wyjatkowych sytuacjach sie przydaje Quote Link to post Share on other sites
dawio90 Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 Tak patrzę i dużo z Was pisze o Cynie . No to to chyba musi być dobrym producentem i wgl. I będę musiał zobaczyć. :) I wgl ja teraz wyjeżdżam do szkoły, i u kuzyna będę mieszkał. I tak nie zabardzo będę mieć czas żeby tu zaglądać. Ale jak będę mieć czas i wgl to będę patrzał. I jeszcze zobaczę te repliki co mi polecacie. I jeszcze raz Wam dziękuję za pomoc i rady. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts