C3lin Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Ja polecam już przytoczone wiley w wersji x cut v1. Mają wymienne szkła na ciemne i jasne. Wymiana bardzo prosta u szybka. Na początku wspomniano, że cienme to lans i nie praktyczne. Bzdura. Ja prawie aż do zmroku w nich latam i dobrze widać. Poza tym, jeśli komuś przeszkadza jasne światło, to ciemne są rozwiązaniem. Ja nie narzekam. Noszę je również jako normalne okulary w ciągu tygodnia. Oczywiście cena już inna, więc decyzja należy do kupującego. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 A z ciekawości czym różnią się okulary do ASG od tych wojskowych? Przecież spełniają te same zadania (no nawet w ASG mają ciężej?!). Wytrzymałość to tylko jeden z ważnych parametrów okularów :). Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 A z ciekawości czym różnią się okulary do ASG od tych wojskowych? Przecież spełniają te same zadania (no nawet w ASG mają ciężej?!). Wytrzymałość to tylko jeden z ważnych parametrów okularów :icon_smile:. Czy mają ciężej to nie wiem,ale do ASG spokojnie wystarczą ESS lub Revision,a nawet uvexy i peltory. Miałem też na myśli cenę bardziej,bo wytrzymałość ESS i Revision jest jak dla mnie całkiem dobra :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts