sarnuch Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Koledzy forumowicze, Przebrnąłem przez obszerny temat różnych MP5'tek i najbardziej zaciekawiła mnie replika od ICS; mam jednak parę pytań i wątpliwości dotyczących tego sprzętu i mam nadzieję że pomożecie mi znaleźć na nie odpowiedzi: 1. tuning; czy łatwo, czy przyjemnie, jak z awaryjnością? 2. dostępność mid-capów, jak z kompatybilnością innych firm? 3. gdzie dostać w Polsze? Widziałem tylko na capri asg, ale sprowadzają. 4. opłaca się? Zależy mi na wiernym odwzorowaniu repliki, plastyki mnie nie radują. Jeśli nie to, to jaka alternatywa? Potrzebuję "kosiarki"/supporta do GBB które sprosta gradowi kulek z hi-capów posyłanych zewsząd! Dzięki z góry za pomoc. pozdr, Srn Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Poszukaj na Madonion. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts