Cornold Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Tak jak w temacie, mam kłopot z tym zabiegiem. Kupiłem sylikonową ale za chiny nie wiem jak dostać się do Hop-apa . Prosze o pomoc!! Czytałem opis tego zabiegu na Machingunie , ale w Ca wyglada to chyba inaczej:/ Ps. szukałem tego zagadnienia na forum ale nic nie znalazłem ( Albo po prostu krzywe oczy mam :lol: ) Link to post Share on other sites
0L0 Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Demontaż i dostęp do hopupuw MP5 ICSa jest identyczny jak w tym pokazanym na przykładzie MP5 CA na Machinegunie, z drobnymi tylko różnicami. Po kolei: - odkręcasz śruby przy kolbie i zwalniaczu magazynka, wyciągasz piny; - wyciągasz kolbę i cały chwyt pistoletowy razem z gearboxem; a dalej jak na machinegunie pokazane: - przedna część z dżwigienką napinacza (trzymane przez jedną śrubę); - dźwigienka do regulacji HU; - szczerbinka; - 2 śruby trzymające body w kupie (zapamiętaj która gdzie idzie, bo nie są jednakowej długości ;) ); Kroki 11 i 12 są identyczne. Pozdrawiam i powodzenia życzę ;) Link to post Share on other sites
Cornold Posted April 27, 2005 Author Report Share Posted April 27, 2005 Wielkie dzięki. Masz Browara :wink: Link to post Share on other sites
Recommended Posts