serek22 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Witam mam pytanie odnosnie tej repliki, czy ktos ma ja na swoim stanie i moze mi napisac opinie o niej ? jaka jest stockowa jak sie ja tuninguje itd. Nie moge wogole znalesc informacji na internecie, dlatego pisze tutaj. Przepraszam za brak polskich liter itp. jestem za granica gdzie nie ma dostepu do takowych znakow : ) Link do repliki: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=24_36&products_id=1872 Z gory dziekuje za odpowiedz Serek22 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Na 90% w środku to samo, co w mb-03 - tylko buda inna. Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 mialem taka sama przez 5 miesiecy to jest mb-10d 450 fps w stocku. Zapewne tuning taki sam drogi jak inne parasnajperki zamek przy odpowiednim smarowaniu naciaga sie milo i przyjemnie. Ale do snajperek trzeba miec od uja cierpliwosci. Poszukaj wersji gazowej. Gdzies widzialem za 850 chyba wella mysle ze lepiej by chodzil i wszystko. Moja mb 10 przechila przez deszcz mroz 25 i snieg i nigdy mnie nie zawiodla Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts