Hans-Krk Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Witam wszystkich mam taki mały problem:( Szukam jakieś ciekawej kamizelki i ładownic dla snajpera:) pod magazynki 7,62 czyli takie jak w sr 25 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_202_475&products_id=3529&name=Classic_Army_-_Magazynek_Mid-Cap_-_CA25_-_150 Czyli pod takie magazynki jak w linku wszedzie szukałem ładownic pod te magi i nigdzie niema, jeśli ktoś wie gdzie itd to prosze o linki z góry dzieki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Mam do sprzedania ładownice na 4 takie magi, Cordura 1100d w Ranger Green. Wal PW jeśli jesteś chętny. Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Na miwo praszka mają w ofercie. http://www.miwo-military.net/-produkty/kid,89/-ADOWNICE-DO-KARABIN-W-NA-AMUNICJE-7-62x51 Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Jak patrzę na te ładownice od Praszki to mam drgawki i chce mi się wymiotować (oczywiście z całym szacunkiem dla ich profesjonalnej i miłej obsługi), takiego paskudztwa nigdy nie widziałem. Oba MIWO powinny trochę popracować nad estetyką i rozepchaniem ładownic. Np. te klapy nie muszą być takie duże, będą o siebie szorować podczas ułożenia dwóch takich ładownic obok. Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Niemniej jednak wytrzymałościowo są do bdb produkty, może sobie dobrać kolor i system mocowania. No i ja akurat na swoje ładownice nie narzekam (chociaż na początku rzeczywiście ciężko wchodziły magazynki, ale po paru "przeładowaniach" już było ok). Nie o tym temat. Kolega pytał o źródła. Pokazałem, jakie znam. Będzie zainteresowany, to sobie poszuka opinii o producencie. Quote Link to post Share on other sites
Hans-Krk Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Wielkie dzieki koledzy,oboje macie racje i jeden i drugi, z wyglądem troche krucho ale pod wzgledem jakości to własnie pytałem paru kolegów odemnie i chwalą to chyba się skusze choć te ceny mają troche przesadzone:) a ceny kamizelek to masakra ale za to duży wybór Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Tak, ceny mają przesadzone, masz rację. :hahaha: Pamiętaj, że to nie jest sklep z zabawkami. Quote Link to post Share on other sites
Hans-Krk Posted September 2, 2012 Author Report Share Posted September 2, 2012 no ja wiem,ale jak na wygląd to ciut za wysokie ale z tą jakością słyszałem że nawet nawet wiec wsumie warto:) Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Nie wiem o co chodzi z wyglądem, bo niektóre rzeczy mają na prawdę fajne, a jakość to nie jest "nawet nawet" tylko na prawdę bardzo dobra. W ekipie mamy sporo rzeczy z ich oferty (poliester i cordura), nie są oszczędzane i....i nic. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts