sledz Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Właśnie rozebrałem replikę i chciałbym żeby strzelała tylko na semi. Czy jest możliwość zablokowania trybu auto bez rozkładania gearboxa? Próbowałem naciskać/przesuwać wszystkie elementy dostępne z zewnątrz ale nic to nie daje. Próbowałem też ze zmniejszeniem skoku spustu, ale styki na gb odgięły się tak, że różnica w głębokości naciśnięcia spustu między semi a auto to półtora milimetra. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Zaklej taśmą izolacyjną blaszki które są za spustem (patrząc na gearbox od frontu - wgłąb dyszy). Odkręć śrubkę na spuście i zdejmij plastikowy element z blaszką. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Chodzi Ci o element zaznaczony na tym zdjęciu? Właśnie próbowałem tego sposobu, ale wtedy nie strzela w ogóle Z tego co widzę, to po naciśnięciu spustu prąd płynie z jednej blaszki do drugiej właśnie po metalu na tym plastikowej nakładce na spust - bez niej obwód w ogóle się nie zamyka. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Dzięki, jednak działa. Próbowałem na drugim gb, w którym odlutował się kabelek i strzelał tylko na auto. Edited August 31, 2012 by sledz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts