Czarex1324 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Ostatnio myślałem nad przyszłym wyborze repliki. Co bardziej polecacie ? http://zbrojownia.li...roducts_id=1694 czy http://zbrojownia.li...roducts_id=1479 ??? Ja tak bardziej za glockami przepadam, lecz colt też jest mega fajny :icon_smile: a co do reszty to nie za bardzo :icon_smile: A więc co ? a może to ? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=21_29&%20products_id=2036 Edited August 31, 2012 by Czarex1324 Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Lepiej zainwestować w colta army,jedyny w miarę sensowny wybór w takiej cenie. Edited August 31, 2012 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Colt firmy Bell jest całkiem,całkiem. Nie wiem jednak,czy będzie lepszy/gorszy od Colta z Army. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 A musi być to koniecznie GBB Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Bell sporo lepszy od ARMY ale tyczy sie to obecnie produkowanej serii. Nie wiem z której serii jest ten z linka. Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Co z tego jeśli dostępny jest tylko STI od ASG ? Czarex lepiej poszukaj dostępnych klamek i później się pytaj. Chyba że chcesz sprowadzać to ok ... Jak Glock w tym przedziale cenowym to sprawdź KJW lub KWA. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 Ja na razie się zastanawiam, w tej chwili nie kupuję. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 (edited) Ktos polecił klocka KWA? :icon_biggrin: Panowie, nie żartujmy, jeszcze uwierzy i kupi. Edited September 1, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Dexter, chyba w tej cenie nie polecisz TM ? Bo chyba tylko to potrafisz polecać. Zobacz że chłopak szuka replik za ok 300 zł, za tyle nawet używanego TM'a nie dostaniesz. O ile w ogóle dostaniesz :). Glocki KWA nie są złe, na tym forum są uparci przeciwnicy tych replik a replika nie taka zła. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 No nie polecam bo autor szuka czegoś w okolicach 300-330zł. A śmieję się z polecania komukolwiek glocków KWA bo to jakaś albo pomyłka albo żart. Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Zależy dla kogo :). Miałem styczność z rożnymi Glockami, sam mam 18C KSC-KWA i nie mogę powiedzieć złego słowa(użytkuję często, mam go rok i zazwyczaj strzelam na auto). MOIM ZDANIEM Glock 17 KWA nie wypadł źle. Miałem też Kp-03 od KJW i jak za tą cenę to bardzo fajna klamka. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 (edited) No widzisz, a mi sie przez łapy przewijały ilości raczej dwucyfrowe zarówno TM, KSC/KWA, KJW, ARMY a nawet trafiały się JG i KSC/KWA wypadło najgorzej. Koszmarne było też JG ale z innych powodów chyba :D Edited September 1, 2012 by dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts