Stachowicz Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Wczoraj odbierałem replikę z serwisu, była na wymianie gumki ze stockowej na zieloną G&G. Wcześniej poinformowano mnie telefonicznie iż nie posiadają takiej gumki i proponują mi niebieską madbulla. Zapłaciłem przy odbiorze za usługę i ową niebieską gumkę. Po powrocie w pokrowcu znalazłem opakowanie po niebieskiej, w której była stockowa. Spoko gdzieś musieli wrzucić. Ale jakież było moje zdziwienie, gdy wyciągnęłem oprócz niej, jeszcze drugą gumkę zieloną G&G w opakowaniu. o.0 Co z tym fantem zrobić? Oddać grzecznie czy może cieszyć się "gratisem"? Link to post Share on other sites
Christophy Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Zostaw sobie x3 Link to post Share on other sites
Powała Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Ja poszedłbym do nich i poprosił o wymianę na tę zieloną, a niebieską im oddał... :icon_mrgreen: Link to post Share on other sites
Grabekk Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Cieszyć się gratisem ;) Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Napisz do nich o tym i spytaj, w jaki sposób proponują zakończyć sprawę. Albo Ci powiedzą, żebyś sobie zatrzymał, albo zaproponują pokrycie kosztów przesyłki gumki do nich. Przynajmniej będziesz miał czyste sumienie, a jeśli poproszą o oddanie, to pomyśl, że dzięki Tobie komuś nie potrącą paru dyszek z wypłaty :icon_smile:. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Zawsze po lekturze takiego tematu zastanawiam się, w jakich innych decyzjach ludzie szukają pomocy na forach. Papier szary czy biały? Osinowy kołek, czy srebrne kule? Studia czy łopata... Link to post Share on other sites
Stachowicz Posted September 2, 2012 Author Report Share Posted September 2, 2012 Dzięki za odpowiedzi, napisze do nich ;) Drogi panie Lesio, jest to dział szybkie pytanie i szybka odpowiedz, więc nie wiem czemu oczekujesz jakichś wielce ambitnych tematów. Link to post Share on other sites
Powała Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (...)Osinowy kołek, czy srebrne kule? (...) Zdecydowanie srebrne kule, przynajmniej nie ochlapie Cię krew... :hahaha: Link to post Share on other sites
PitBear Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Chłopie. Ten temat wogóle nie powinien się pojawić na forum. Jestem badzo daleki od taniego moralizatorstwa, ale jest coś takiego jak elementarna uczciwość i ona nakazuje skontaktować się ze sklepem w takiej sprawie (nawet jeśli chodzi o groszowe sprawy), a nie zastanawiać się i głupio pytać na forum. No chyba, że liczysz na to, że koledzy w wieku 17 lat zastąpią Ci kręgosłup moralny i podpowiedzą, że trzeba zatrzymać "gratis" i poczujesz się "rozgrzeszony"... Bo innego powodu takiego głupiego zapytania nie widzę. PS. Jak napisał Powała - zdecydowanie srebrne kule... :icon_biggrin: No i biały papier oraz studia :icon_biggrin: Edited September 3, 2012 by PitBear Link to post Share on other sites
Recommended Posts