Vorox Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Witam. Mam problem z ustaleniem producenta granatnika. Generalnie jest to M203 w krótkiej wersji z tym, że zarówno chwyt jak i górne łoże jest z tworzywa (nie wiem czy ABS czy coś innego); lufa jest z matalu - coś koło aluminium. Łoże jest zielone. Granatnik ma oznaczenia: (Znaczek konika czy cuś) COLT'S INC HARTFORD CONN.USA LAUNCHER. GRENADE 40MM : M203 S/N 101389 U.S.A Czy to ejst jakaś wersja G&P? Bardzo proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Łatwiej by było ze zdjęciami, ale jeśli "górnym łożem" nazywasz osłonę lufy to prawdopodobnie te dwie części są od G&P. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_220_256&products_id=3643&name=G&P_-_M203_Oslona_Lufy_z_celownikiem_-_Zielona Quote Link to post Share on other sites
Vorox Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Łożem, może trochę niefortunnie, nzwałem element na którym przesuwa się lufa, i który ma zaczep na RIS do dolnej szymy karabinu. Edited September 3, 2012 by Vorox Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts