gumcio16 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Witam! Mam okazje kupić od kumpla radio MAXCOM WT350W. Czy to dobry sprzęt? Wytrzyma trochę? ;) Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 ja mam wt350 i polecam w miare dobry sprzet dobry zasieg w miare zalezy jak bardzo teren zalesiony Quote Link to post Share on other sites
gumcio16 Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 Ktoś jeszcze się wypowie? ;) Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Ja posiadam WT350 Są bardzo dobre na niedzielne strzelanki i dają radę ale nie spodziewaj się cudów z 0.5W mocy. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Podczepię się pod temat. Co sądzicie o http://www.meru.pl/p...roducts_id/1850 ? Nie mogę już edytować. Co sądzicie o http://www.meru.pl/p...roducts_id/2514 ? Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Wszystkie tanie PMRki będą miały podobne możliwości różnią sie głównie obudowami z wyjątkiem jakiś małych pierdołek wielkości pudełka po zapałkach. Jeśli chce się coś więcej to kupuje się profesjonalne motorole, navcom, intek, yeasu itp. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Kupiłem WT 206. Jak na razie przeprowadzam test "statyczny", to znaczy leżą na biurku. Na minimalnym ustawieniu głośności, słyszę pogaduchy z ulicy oddalonej około 500 m, oddzielonej blokami i dość gęstym drzewostanem. Mam nadzieję, że w terenie niezabudowanym (a w takim najczęściej strzelamy) zdadzą egzamin. Ostatecznie w ASG, odległości nie liczy się w kilometrach. Czy ktoś ma doświadczenie na jak długo, przy w miarę intensywnym użytkowaniu (jak to na strzelance), wystarczą akumulatorki R03 AAA? Może warto przy imprezie 4-5 godzin dokupić zapasowe? Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Na początku powinny wystarczyć spokojnie, potem może być różnie. Ja, na wszelki wypadek, do swoich radyjek noszę komplet zwykłych alkalicznych AAA jako rezerwę. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Dzięki, dobra rada złota warta, ale nie tego z AmberGold. Przy okazji spotkania, przypomnij się, masz u mnie piwo. :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts