Attero Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 (edited) Witam, chciałbym kupić pomarańczowe (KONIECZNIE) midy do AK-74. Wie ktoś gdzie takowe można nabyć? Rozbieralne, do 50 zł (więc nie MAG, nie G&P, nie VFC) Przejrzałem większość polskich sklepów i żaden takowych na stanie nie ma. Widziałem kiedyś pomarańczowe magi CA po 49 plnów, ale już nie mogę ich znaleźć. A jeśli pasowałyby do CM.040 bez żadnych przeróbek to już cudownie. Zaznaczam, chodzi mi o magi 5,45x39, pomarańczowe, plastikowe magi do AKMa, mnie nie interesują :icon_wink: Edited September 5, 2012 by Attero Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Na RedWolfie powinni jeszcze mieć jakieś na stanie. Jak nie, to poszukałbym kogoś, kto zajmuje się sprowadzaniem rzeczy z Chin i ściągnął z wgcshopu czy ebairsoft czy innego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Lowy pomarańczowe CA 77 kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts