Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Plate Carrier Miwo, Flyye, a może jeszcze coś innego?

Recommended Posts

Witam! Mam zamiar kupić sobie kamizelkę Plate'a, która posłuży mi długo, aczkolwiek chciałbym się zamknąć w 400zł z ładownicami najlepiej. Oczywiście wygoda, wykonanie są tu bardzo ważne, jak i chcę, aby był on bardzo dopasowany i obcisły toteż wybierałbym w rozmiarach raczej M, lub S. Nie wiem który wybór byłby lepszy. Na pewno obie firmy cechują się dobrym wykonaniem bo to wysoka półka, ale który będzie lepszy? A może jeszcze co innego? Kolejna rzecz to prosiłbym o podzielenie się może swoimi doświadczeniami na temat który rodzaj PC będzie najlepszy na potrzeby Airsoftowe. FAPCa, MBSSa itd. Póki co na oku mam tego: http://www.miwo-military.pl/?p=8.383.direct.PLATE-CARRIER.A-16.MIWO-MILITARY z Lublińca. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro.

Używam teraz tego Plate Carriera z Miwo, szytego w cordurze wz.93, wcześniej podobnego mial kolega tylko że w oliwce. Jest wygodny choć oczywiście istnieją wygodniejsze opcje typu np. Taj z Miwo. Miejsca na kieszenie do asg ma dość, sam nosze na nim kieszeń na 6 magów, kieszeń na radio, małe cargo, torbę zrzutową, pokrowiec na camela, i ładownice pistoletową i miejsca bym jeszcze znalazł gdybym potrzebował dodatkowe kieszenie. Załadowany już trochę waży, jednak nie krępuje nam aż tak ruchów gdy dobrze go wyregulujemy. Nie wypowiem się co do wytrzymałości bo tyrałem go jeszcze tak strasznie. Jeżeli chcesz zobaczyć jak wygląda na człowieku to możesz przejrzeć foty i filmik w mojej galerii na airsoftphotos.

Edited by RalphPL

Mam akurat tego PC z Miwo. Tylko mam po 3 zapięcia po bokach,a nie dwa. Zapinanie tej górnej klamry jest dla mnie trochę uciążliwe. Gdybym mógł jeszcze raz wybrać to wziąłbym coś z cummerbundem (kurde,nigdy nie wiem czy dobrze to napisałem ;) ) . Ogólnie fajna kamizelka jak masz dużo szpeju do noszenia i co za tym idzie potrzebujesz dużo miejsca na ładownice.