eldar16 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Cześć wszystkim. Mam mały problemik ze swoją repliką. A mianowicie podczas ostatniej strzelaniny moja broń się zacieła, jak się okazało coś wpadło do gearboxsa i zaklinowało tłok, udało mi się rozkręcić karabinek i usunąć usterkę, jednagże pojawił się nowy problem, podczas rozkręcania karabinka i gearboxsa wypadło kilka części- wprawdzie niewiele, ale nie zdążyłem zauważyć, gdzie były umiejscowione. Jeżeli ktoś mugłby mi podrzucić jakieś schematy na forum, lub linki z informacjami to byłbym bardzo wdzięczny. Moja replika to AkSu z blowbackiem produkcji JG. Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Nie ma schematów dla leniwych. Zrób ich zdjęcia chociaż. Quote Link to post Share on other sites
eldar16 Posted September 7, 2012 Author Report Share Posted September 7, 2012 Żebym byl jeszcze leniwy :D z tydzień w już walcze z tym tatałajstwem, przekopałem pół internetu i nic. Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia w sobote albo niedziele. Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 dawaj fotki to będziemy pomagać Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Powiedz czy są one od GB czy od samego body ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts