xazax Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Mam pytanie, chcę zamienić body od swojego Boyi RK-05 na ( koniecznie )full steel i żadnych składanych kolb. Nigdy. Upatrzyłem sobie: http://gunfire.pl/product-pol-1152191285-RK-06.html ale według niektórych recenzji ten RK ma aluminiową lufę. Na forum czytałem też, że Gunfire ma wersję Full Steel oraz zwykłą (ZnAlowa muszka, podstawa szczerbiny itd.) i wysyłają ją losowo. AK od VFC dawno nie widziałem w sklepach. Coż czynić? Budżet bardzo elastyczny. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Ściągnij z wgcshopu, ebairsoftu lub innego azjatyckiego sklepu. Na forum znajdują się ludzie zajmujący się tym a osobiście znam kogoś, kto zajmuje się ściąganiem gratów z wgcshopu. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Pozbieraj na VFC albo LCT, a RK sprzedaj. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 VFC nie ma stalowej lufy :) przynajmniej w suce. Z resztą większość producentów w wersji full stal nie robi luf stalowych. Wiem że SLR z CA ma ;) ! Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 Dzięki za rady, będę kombinował :) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Jak jesteś z Wrocka, to podjedź do gunfire do Kryniczna z magnesem w łapie i po sprawie. Stalowej lufy w replikach standardu VFC nie uświadczysz, ale wytoczenie takiej też nie jest problemem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts